Ovo je procedura za dobijanje 100 evra: Moraćete da ostavite sledeće lične podatke

0
106

Sama procedura je veoma jednostavna, ne zahteva više od jednog minuta vašeg angažmana. Na dva načina možete da se prijavite. U oba slučaja ostavljate tri, odnosno četiri podatka, ime i prezime, JMBG, broj lične karte i birate banku u koju želite da vam se uplati novac.

Mame su zakon: Mali ponižava građane Srbije

“Ako građanin ima račun u banci, novac će mu na taj račun biti isplaćen, a ako nema, treba samo da se izjasni u koju banku želi da mu se novac uplati na namenski račun”, objasnio je minister Siniša Mali.

Očekuje se da će većina koristiti onlajn način prijave, jer to zahteva minut vremena, a za one koji će koristiti telefonski pristup, Mali je objasnio da će pozivom na taj broj građani izdiktirati svoje podatke.

“Sistem automatski pamti vašu poruku i imaćete opciju 2 i 3. Opcija 2 će biti ukoliko želite da razgovarate sa operaterom da vam potvrdi da li ste registrovani ili niste, a opcija 3 ukoliko imate reklamaciju”, objasnio je Mali.

Zbog takvog sistema, kaže Mali, ne očekuje nikakve probleme, jer je država dobro spremna da realizuje ono što je obećala.

Naveo je da već nedeljama traje kampanja pojedinih tajkuna da ne treba svi da dobiju po 100 evra, navode da to nije pravedno da dobiju svi.

“Ko želi, dobija. Oni koji ne žele, nemaju potrebu za tim, ne treba da se prijavljuju”, kaže Mali i dodaje da će do 15. i 20. juna isplata biti u potpunosti završena.

Vest preuzeta sa portala „JuGmedia“