Tigar Tajers kreće sa punim kapacitetom proizvodnje 4. maja

0
93

Menadžment Kompanije „Tigar Tajers“ (Tigar Tyres) iz Pirota odlučio je da u skladu sa preporukama republičkih i lokalnih zvaničnika, narednih dana stvori uslove za  ostvarenje punog kapaciteta proizvodnje 4. maja, saopštila je  danas Služba za komunikacije ove kompanije.

U saopštenju se navodi da je juče održan sastanak predstavnika rukovodstva kompanije sa predstavnicima Pirotskog okruga, Grada Pirota, Privredne komore Srbije, Privredne komore Pirot, Zavoda za javno zdravlje, sindikata i  policije.

“Cilj sastanka bila je razmena informacija i dobrih praksi u cilju bezbednog početka proizvodnje u postojećim uslovima. Tigar Tyres je predstavio Protokol o preventivnim higijenskim merama Michelin Grupe u vezi sa pandemijom Covid 19, koji ujedno sadrži i sve propisane preventivne mere Vlade Republike Srbije u novonastaloj situaciji”,navodi se u saopštenju kompanije.

Podsećamo da je proizvodnja  ove Kompanije  u Pirotu i Babušnici zaustavljena 23. marta u 14 sati, “uz minimum neophodnih aktivnosti koje se organizuju u bezbednim uslovima”.

Kompanija “Tigar Tajers” čiji je vlasnik kompanija “Mišelin” zapošljava u Pirotu i Babušnici 3.600 radnika.

Vest preuzeta sa portala „JuGmedia“