„Seinfeld“ kao video igra |

0
111


Serija Seinfeld je vrhunac popularnosti zabeležila u isto vreme kada su na vrhu bile i „point-and-click“ igre, ali se u to vreme nije pojavila i kao sadržaj za igranje. Ta nepravda bi uskoro mogla da se promeni, budući da čak dva developera rade na novoj video igri.

U pitanju su developeri Jacob Janerka – developer igre Paradigm, i Ivan Dixon. Prvi godinama deli GIF-ove koji prikazuju hipotetičku Seinfeld igru u pixel-art maniru. Oni na svom web-sajtu pišu da su svesni toga da je u pitanju TV serija koja je bila popularna pre više od 20 godina, ali da uprkos tome žele da razviju ovu video igru koju opisuju i kao „igru ni o čemu“.

Nedavno se pojavio i video koji zainteresovanima, te potencijalnim investitorima, približava ovu ideju, a zaplet koji je ponuđen zapravo je omaž epizodi ‘The Phone Message‘  – onoj u kojoj George pokušava da obriše poruku koju je ostavio svojoj partnerki, a pre nego što je ova čuje. Tu je i web-sajt koji su napravili kako bi promovisali zamisao, pa se čini da je ideja uhvatila zalet.

Izvor: PC Gamer

Source link