Niška Banja i covid centri (foto priča)

0
110

U dva objekta u Niškoj banji, u RH centru „Zelengora“ i hotelu „Radon“ leče se pacijenti sa lakšom kliničkom slikom, zaraženi virusom kororna, a reč je o pripadnicima Vojske Srbije, policije i medicinskim radnicima. Atmosfera oko dva centara je upravo kao na fotografijama koje nam je poslao meštanin ove banje.

On je pored fotografija napisao i dugačko pismo i uputio ga velikom broju redakcija s tvrdnjom da se ne poštuje karantin, da oboleli preko ograđenog prostora razgovaraju navodno sa stanovnicima malog mesta, te da su prilikom preseljenja jednog dela bolesnih iz „Zelengore“, pacijenti kroz centar Niške Banje išli pešice, a taj centar je glavno šetalište i nije zatvoreno.

Kako ni ovoga puta nismo mogli da dobijemo potvrdu takvih tvrdnji, pismo nećemo preneti, a svim stanovnicima Niške Banje želimo srećan Uskrs kao i svim stanovnicima u prviremenim smeštajima u toj varoši. Prvima da nikada ne obole od bilo kakvog virusa, drugima da po drugi put budu negativni, ako se uopšte radi drugi test pre nego što se pacijenti otpuste kućama.

Vest preuzeta sa portala „JuGmedia“