Kako je Darija zbog Bujanovca i Preševa ponovo postala hit na društvenim mrežama

0
72

Neprikosnoveni hit na društvenim mrežema, bar u Bujanovcu i Preševu, od juče je doktorka Darija Kisić Tepavčević posle konferencije za medije Kriznog štaba u Nišu.

Mnogo je Bujanovčanina podelio njen nastup sa  komentarima, od onih šaljivih tipa „šta si imala iz geografije“, pa do uvredljivih koji nisu za ovaj tekst.

Pa, čime je to Darija, žena koja preti da pomuti popularnost Lepe Brene i Cece zajedno, i čiji će se lik i telo sasvim izvesno uskoro naći i na kalendarima, šoljicama za kafu, majcama i naslovnicama turističkih bedekera koji promovišu prirodne lepote Srbije, toliko razgnevila Bujanovčane?

Na pitanje kolege iz Preševa koliko je ljudi u ovoj i opštini Bujanovac do sada testirano na koronu, doktorka je odgovorila ovako:

“Što se tiče pitanja koji se odnosi na ovaj deo naše zemlje, na Kosovu, Preševo i Opština Bujanovac, u ovom momentu ne znam da vam kažem tačan broj koji je testiran, ali znam da se radi takođe intenzivno epidemiološko istraživanje, da se radi i testiranje”, odgovorila je dr Kisić Tepavčević.

Da ne bi bilo zabune, izlaganje je završila sledećom rečenicom:

“I na nekoj od sledećih konferencija ćemo da vam iznesemo i brojeve testiranih i potvrđenih slučajeva prema regionima i u ovom delu naše zemlje”.

Vest preuzeta sa portala „JuGmedia“