Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić uputio duboko saučešće porodicama čiji su najmiliji preminuli tokom epidemije korona virusa

0
91

Gradonačelnik Pirota i komandant Štaba za vanredne situacije Grada Pirota mr Vladan Vasić uputio je danas apel svim građanima da budemo još solidarniji u narednom periodu, posebno sa aspekta međugeneracijske solidarnosti koja nam je i dalje preko potrebna.

Vasić je kazao da je do sada, od početka epidemije, u Pirotu nažalost četiri osoba preminulo od posledica korona virusa. Gradonačelnik Vasić je izrazio duboko saučešće svim porodicama preminulih.

– Svim porodicama izjavljujem duboko saučešće u ime svih nas. Ostale građane pozivam na disciplinu i odgovornost da štitimo i sebe i druge. Prošlo je skoro mesec dana od uvođenja vanredne situacije. U međuvremenu je Štab za vanredne situacije učinio sve da Grad funkcioniše dobro i sva javna preduzeća i sve komunalne usluge građanima se redovno izvršavaju. Naši volonteri u okviru Kol centra rade dobro i opskrbljuju sve naše sugrađane kojima je pomoć potrebna hranom, lekovima i drugim potrepštinama-kazao je Vasić.

Vest preuzeta sa portala „Pirotske Vesti“