Gradonačelnik Pirota pozvao građane da budu odgovorni i disciplinovani, porodicama preminulih uputio saučešće

0
90

Gradonačelnik Pirota i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije Vladan Vasić pozvao je danas još jednom građane Pirota na odgovornost i disciplinu i na poštovanje mera Vlade Srbije i stručnjaka, a porodicama preminulih u Pirotu od posledica korona virusa u ime svih građjana Pirota uputio je duboko saučešće.

Vasić je u video poruci upućenoj građanima rekao da je prošlo mesec dana od proglašenja vanrednog stanja i da je Štab za vanredne situacije preduzeo sve mere da grad i komunalne usluge funkcionišu.

“Na početku sam građane pozvao na međugeneracijsku solidarnost koja nam je potrebna i dalje. Volonteri i Kol centar rade dobro i građane snabdevaju neophodnim namirnicama i lekovima. Na žalost,u međuvremenu imamo četiri smrtna slučaja koji su povezani sa COVID-om 19. Svim porodicama izjavljujem duboko saučešće u ime svih nas“, kazao je Vasić.

Sve ostale građane pozvao je na disciplinu i odgovornost, da štite sebe i druge.

„Do sada smo se ponašali zaista disciplinovano. Pirot ima mali broj obolelih u odnosu na druge gradove. Nadam se da će se se ovo uskoro završiti. Još jednom pozivam sve na odgovornost i disciplini i na poštovanje mera Vlade i stručnjaka”, poručio je gradonačelnik Pirota Vladan Vasić i dodao je da i Štab i Kol centar tu za svaku vrstu pomoći građanima.

 

Vest preuzeta sa portala „JuGmedia“