Stanje na današnji dan – Dom zdravlja i Opšta bolnica Pirot! Naš odgovor: Tražimo KZN da novinari pitaju!

0
66

08. april 2020. 16:34
Korona virus
Pirot Plus Online

15:33 (26 minutes ago)

Poštovani,

Gradski štab za vanredne situacije potražio je odgovore na pitanja naših sugrađana, koja dobijamo preko kol centra i društvenih mreža, o radu Doma zdravlja i najavljenom testiranju na covid 19 i o situaciji u Opštoj bolnici Pirot. Odgovore smo dobili od direktora Doma zdravlja i Opšte bolnice. Kompletne intervjue objavili smo na našem youtube kanalu i
Facebook stranici Grada. Prosleđujemo vam link, ukoliko smatrate da je nešto od toga korisno za vaše čitaoce, slušaoce ili gledaoce, možete da objavite, ili da preuzmete, montirate, pa tek onda da objavite.

Imate kontakte sa svim zdravstvenim institucijama tako da im možete slati i svoja pitanja ili zakazati intervju. Nemate obavezu da objavljujete naš materijal.

Srdačan pozdrav i svako dobro.

Gradski štab za vanredne situacije

15:49 (9 minutes ago)

Šta radite ljudi sa nama novinarima, sa ovim narodom koji živi u strahu !  Zašto blokada. Da li nijedan pirotski novinar ne zna da pita.

    Nekoliko dana šaljem poruke Vladanu Vasiću, Goranu Petroviću, Radmili Zec. Tražim intervju.

     Na ovakav način vi ugrožavate demokratsko pravo svakom mediju. Da  li je teško da pomenuti izadju PRED NAROD, pred novinare i odgovore na njihova pitanja. Onako kako to rade u Beogradu !

     Na ovakav način vi omalovažavate našu profesiju, centralizujete, dirigujete informacije i time ponižavate intelegenciju svih Piroćanaca.

 Ovoga puta, zbog Pirocanaca ćemo objaviti snimke, ali UBUDUĆE NEĆEMO.

Vaša obaveza je da odgovarate na pitanja novinara, a ne činovnika zaposlenog u Gradskoj upravi , inženjera poljoprivrede!!

 Zao mi je sto ostale kolege novinari ćute, ali to je pitanje ne samo njihovog  načina  rada, već i profesionalnog   karaktera i načina zivota. 

 Gde su odgovori Zavoda za javno zdravlje.

  Meni je, verujte nerijatno pred ovim narodom, ne znam kako je vama !

 Prava pitanja naših sugradjana možete da pogledate na našem Portalu !

  Ani Press doo Pirot

  Portal Plus online

 Naxi Plus radio

 Nenad Paunović, novinar, direktor

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“