Načelnica Pirotskog okruga obratila se Ministarstvu poljoprivrede za rešavanje problema oko izdavanja dozvola za kretanje poljoprivrednim proizvođačima

0
102

Sve službe u gradu prilagodile su rad preporukama Vlade Republike Srbije, organizovale dežurstva i smanjile posao na najmanju moguću meru, ali tako da građani i dalje mogu da im se obrate za sve što je potrebno.

Tako je urađeno i u Pirotskom upravnom okrugu. Tim povodom danas smo razgovarali sa načelnicom Okruga, Draganom Tončič, a ujedno pitali je i o pojedinim problemima sa kojima su nam se obraćali građani.

Načelnica Tončić podsetila je ovom prilikom da inspektorske službe u Okrugu rade, pored dežurstva imaju i terene, tako da nastoje da odgovore svim potrebama građana, ali i sve aktivnosti realizuju po planu.

Prva tema o kojoj je bilo reči je izdavanje dozvola poljoprivrednicima za kretanje, s obzirom da vremenski uslovi pogoduju za brojne radove u polju.

Dragana Tončić je objasnila da se dozvole dobijaju preko resornog ministarstva. Prenosimo vam njenu audio izjavu, s obzirom da prvi deo razgovora nismo uspeli da snimimo kamerom, zbog loše internet veze.

Dragana Tončić – izdavanje dozvola za kretanje poljoprivrednika 07.06.2020.

 

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“