Piroćanci, interesovanje veliko. Preko 3.000 glasova podrške. Uvek smo zajedno kada je važno! Da đu „okoronimo“! Kako i kada?

0
67

06. april 2020. 16:34
Društvo
Pirot Plus Online

Pripremajući se za ovaj tekst, broj vas koji ste prošli kroz naš poziv preskočio je 3.000. Nismo ni sumnjali. Kroz vreme, uvek smo bili jedni uz druge kada je bilo najteže. Verovali jedni u druge, podržavali se, hrabrili. Ovo što sada živimo od nas traži drugačiju borbu. Da, najpre, verujemo, da se čuvamo, da se hrabrimo, da budemo optimisti i da smo ubeđeni da ćemo da đu „okoronimo“. Da je počistimo i da ćemo biti još snažniji.

   Predložili smo vam još jedan način borbe. Sve smo napisali kako. Sve nabrojali. Ko šta može, ko kako zna, samo da se pokažemo da smo vedri, duhoviti, nasmejani i da ćemo pobediti.

 ……………………………………………………………………………………

    E sada je važno da vam objasnimo kako ćemo:

– Najpre ćemo pozvati vas koji živite u stambenim zgradama;

– Prvo Pazar;

– Preko terase, mejlom, telefonom, uz pomoć upravnika zgrade i vašeg tima za organizaciju, spojite dve komšijske zgrade i napravite tim. Dajte ime tom timu.  A onda se dogovorite šta će se događati na balkonima, terasama. Program zavisi od vaše duhovitosti, od pesama koje ćete pevati.

– Sve je posvećeno Pirotu, Piroćancima, našim ljudima koje hrabrimo da istraju. Da, tu su lekari, medicinske sestre, pekari, trgovci, policajci, poštari. Kada šaljemo poruke radosti i energije mislimo na sve njih. Ma, na sve nas! Da žive Pirot i Piroćanci!

–  Do četvrtka do 14 časova, ovo se odnosi na sve stambene zgrade u Pazaru pošaljite nam:
Koje su dve zgrade, koja ulica, mejl ili broj telefona čoveka za kontakt.

– U četvrtak ćemo do 20 časova objaviti raspored. Svake večeri, naši reporteri, kamermani doći će ispred vaših zgrada;

– Za svaku zgradu 15 minuta snimanja. Tada je najvažnije da budete u pravoj formi.

– Jedne večeri će obići četiri kompleksa ili ČETIRI TIMA!

– Kreće u petak u 19 časova i trajaće do 21h. Posle toga – mir, tišina. Možete ostati na terasi, ali, bez pesama i buke.

– Sutradan oko 11 časova objavljujemo reportaže. Svaku posebno! Tada preko našeg fejsbuka kreće glasanje. Dajete vaš glas ispod posta o jednom timu!

– U subotu kreću nova četiri tima. Objavićemo subotom ko su timovi.

– Ako bude zainteresovanih, biće i u nedelju. (Ako želite da nastavite žurku svake večeri, javite nam, pratićemo i to, ali van konkurencije).

– Kada završimo Pazar, krećemo u Tija Baru. Na isti način. Do četvrtka do 12h nam šaljete  timove, adrese, telefone, mejlove. Iste večeri u 20 časova raspored. U petak krećemo!

…………………………………………………………………….

Sve što vas interesuje pitajte nas na fejsbuku, instagramu, mesindžeru, mejlom ili telefonom.

  Telefon 063-320-423, mejl plusradio010@gmail.com

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“