Vaša životna pitanja! Naši, još uvek, nepotpuni odgovori!!! Od „njih“ zavisi!

0
91

04. april 2020. 16:37
Društvo
Pirot Plus Online

Naš poziv koji smo vam poslali prvog dana vanrednog stanja, kako bismo vam pomogli, važi i dalje!!!

Što se odgovora tiče, donekle uspevamo, sa nekima direktno razgovaramo, dok su neki još uvek „nedodirljivi“! Razumećete nas. Verujemo da ćemo se i tu razumeti. Sve je za – narod !

………………………………………………………

Vanredna sitauacija

Jel mozete nekako da stupite u kontakt sa stabom za vanredne situacije u Beloj Palanci, ili da mi date neki kontakt da im se ja obratim. Naime ti isti stabovci nemaju cisternu da obezbede vodu za selo, navodno imaju samo 1 i upucena je na neko drugo mesto a vodu u selu ce dostaviti u ponedeljak u toku dana. Koliko ja znam za vreme pol.casa je zabranjeno kretanje svima i stim u vezi nije moguce da se ode po vodu u bastu, ocigledno je da nikoga nije briga za to dali ce ta stoka imati da pije vodu do ponedeljka 10 grla krupne stoke. Jel moguce da ima samo 1 cisterna za ceo Palanacki okrug , pre par dana je navodno ista bila u Nisu.

…………………………….

–   Gospodine Dj…., zovem Vas zbog nestašice vode u nekim selima, posebno u Sinjcu. Molim Vas  da se čujemo. Zvao sam Vas više puta! Pozdrav
Nenad Paunovic

Novinar
Pirot 

ODGOVOR:  Poštovani Vi znate da je i do sada bilo teško. Naravno da ćemo biti uporni. Predsednik Opštine do sada nije reagovao!

…………………………………………………………………..

Penzioneri

Fri, 3 Apr, 20:14 (7 hours ago)

   
 
       

Gospodine Paunoviću,

Zašto gradjani Pirota nemaju nikakhve informacije o radu Opšte bolnice u Pirotu. U čarsiji se čuju priče da su neki doktori morali na ispomoć u KBC Niš, na nekim odeljenjima bolnice rade samo po jedan ili dva doktora (urologija,ortopedija…). Koliko je doktora i drugog medicinskog osoblja u izoloaciji? Koliko je testirano? Koliko je pozititivnih na covid-19?

ODGOVOR: Od dr Radmile Zec smo saznali da u Bolnici nema zaraženih lekara. Dvoje sa lošom slikom su pacijenti. O broju lekara na odeljenjima za sada bez odgovora. Slučajno znam da su na Ortopediji, izuzev jednog, svi negativni i da rade nesmetano!  Da li idu na ispomoć u Niš nemamo informaciju. U izolaciji je samo jedan lekar! Po našem saznanju. Ostale odgovore očekujemo od komandnta Štaba ili dr Radmile Zec.

…………………………………………………………………. 

Odgovori ?

Thu, 2 Apr, 09:47 (2 days ago)

Poštovani,

Sve pohvale za izveštavanje o aktuelnoj situaciji u Pirotu. Svaka čast. Najbolji ste. Kada možemo da očekujemo odgovore na postavljena pitanja: „Piroćanci pitaju“? Srdačan pozdrav,

D T

ODGOVOR : Sinoć nam je Dr Radmila Zec delimično odgovorila na neka ptanja. Bilo je reči da danas u 12h razgovaramo, medjutim, zbog obima posla, prebačeno je za drugi dan. Predložio sam nedelju. Što se tiče gradonačelnika, ako ste čitali jučerašnji post, za sada je za njegove izjave „zadužena“ samo jedna TV. U okviru „bratske“ saradnje prilog TV uzimaju i PV.  Iskreno se nadam da će gradonačelnik dobronamerno shvatiti naše pozive i da ćemo uskoro razgovarati. Da Vam ne pokažem, koliko sam poruka poslao!

………………………………………………………………….. 

Paketi za penzionere sa primanjima manjim od 30000 dinara.

Thu, 2 Apr, 10:06 (2 days ago)

Slusam na RTS-u da se u mnogim gradovima spremaju i isporucuju paketi pomoci za penzionere sa penzijama manjim od 30.000 dinara. Niko ne pominje Pirot. Imate li vi neku informaciju?

 ODGOVOR: Koliko sam razumeo Vladana Vasića, komandanta Kriznog štaba, rekao je da se pripremaju paketi za penzionere. Odgovor je dao u kameru TV Pirot. Mi zvanično nemamo odgovor!

………………………………………………………………………………

Zabrinuta

Fri, 3 Apr, 19:57 (18 hours ago)

Postovani,ako biste,kao postovan medij iz moga grada,mogli da mi pomognete(naravno I drugima koji imaju ovaj problem).Naime,moja majka je onkoloski pacijent.U ponedeljak,6’4., je trebala da krene sa novim ciklusom hemoterapija,ali joj je u bolnici receno da nema leka TAKSOL,te da nece moci da ide na terapiju…DO DALJEG…Moze li se ocekivati pomoc od Vas u smislu dobijanja informacija na ovu,verujte mi,za mene,jako tesku temu.Zahvaljujem Vam unapred.S postovanjem,zabrinuta M..

Nenad Paunovic

 

Fri, 3 Apr, 21:40 (16 hours ago)

Moraćemo da trazimo Lek preko bolničke apoteke. Sutra ću i to da pokušam. Razgovarao sam sa dr. D. M. Naš čovek!

Dr D.,divota od zene,I vise nego licno poznaje moju majku…ako ikako moze da se nadje lek…to bi nam puno znacilo…Vama neizmerno hvala,naklon do poda,kao I uvek,strucan I pouzdan…Hvala I u ime moje majke♥

 

ODGOVOR: Poštovana M.  Pozvao sam bolničku apoteku. Čovek na centrali rekao mi je doslovce „Nema nikoga, subota, ne radi niko„! Čekaćemo ponedeljak !

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“